Gegevens nieuwe medewerker verdwijnen bij verkeerd gekozen Code

Go down

Gegevens nieuwe medewerker verdwijnen bij verkeerd gekozen Code

Post  Guest on Wed Jun 24, 2009 11:53 am

Bij het invoeren van een unieke Code voor een nieuwe medewerker worden alle gegevens gewist als de Code al in gebruik is bij een andere medewerker. Hierdoor moeten alle gegevens opnieuw worden ingevoerd.

Graag aanpassen dat er alleen een melding verschijnt als de Code al in gebruik is en dat niet alle gegevens worden gewist.

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum